Login
+Follow
Login

Änglavakt på Hoverberget

By Skog & Fjäll - Lennart on 2015.07.05 In Mountainbiking

Midsommarhelgen har bjudit på fin cykling i mina hemtrakter kring Storsjön.

Men på Midsommardagen hade jag änglavakt, jag hade cyklat upp till Hoverbergets toppstuga och avnjutit en smarrig chokladkaka samt kikat på den vackra utsikten.

Med stor förtjusning såg jag framemot en härlig cykling ner för berget. Kanske skulle jag prova någon fin stig.Började rulla nedför första backen, när jag nådde parkeringen så upptäckte jag till min fasa att en bil började backa ut precis framför mig. Jag panikbromsar och flyger ner i asfalten med ansiktet. Känner hjälmen slår i nått hårt, sedan ligger jag där och blodet sprutar.

Fick åka till akuten, fick sy fyra stygn i hakan, hade även fått en hjärnskakning, bär alltid hjälm, oavsett om jag åker rullskidor, cykel eller bräda och det var nog räddningen, annars vet man aldrig hur det gått.

Hoppas att jag aldrig behöver uppleva detta igen.

Nu ska jag återhämta mig från detta, behöver ta det lugnt efter hjärnskakningen så det blir ingen cykling på ett tag. Det är även därför det varit lugnt på bloggen ett tag…

Hoppas kunna vara med på Fjällturen i Funäsdalen den 18 juli, men det är långt ifrån säkert, tyvärr…

Händelsen är polisanmäld.

Istället för cykling så ägnar jag dagar och nätter till flugfiske i de Jämtländska strömmarna.

Bjuder på en fin bild som jag fotade innan trafikolyckan.

IMG_6976

1 Responses to "Änglavakt på Hoverberget"

  Comments (1)

 1. Mikael wrote:

  Aj aja, Hjälm är ett måste så tur att du hade en på dig! Hoppas det reder sig med skadan och att det gick så bra det kunde gå

 2. Leave a comment

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
  *
  *

Login